4e Burger-brunch

28 augustus 2022

Na vier jaar nodigt de Burgerstichting Bad Bentheim u voor de vierde keer uit voor de burgerbrunch op zondag 28 augustus van 11.00 tot 14.00 uur. Dit jaar staat hij weer op de Mühlenberg in Gildehaus. Dit jaar vindt het voor het eerst plaats op de Gildehauser Mühlenberg. Na het jaar 2014 in Gildehaus en de jaren 2016 en 2018 op de Herrenberg moest het evenement in 2020 worden afgelast vanwege Corona.

In samenwerking met VVV Gildehaus is die dag ook de Gildehauser Ostmühle geopend en bij mooi weer ook in gebruik genomen. De molenaars laten u graag over hun schouder meekijken en u dit oude ambacht laten zien.

Net als voorgaande jaren verwacht de Burgerstichting zo'n 250-300 gasten bij thee, koffie en broodjes. Dit jaar schenkt Bakkerij Helms de broodjes en veel vrijwilligers van de lokale vereniging DRK (duitse rode kruis) in Bad Bentheim en Gildehaus delen koffie en thee uit.

De jazzband "Jazztett" zorgt voor het muzikale programma. De dansgroep van de muziekacademie biedt een show aan en de medewerkers van het "Gildehauser Blumengilde" en "Günnemann-Floristik" versieren de tafels met verschillende bloemen, die vervolgens kunnen worden gekocht. Deze opbrengst komt ten goede aan de burgerstichting.

Voor deze burgerbrunch is inschrijven verplicht. Een kaartje kost 6,00 € en is inclusief een gedekte tafel met 2 broodjes en drankjes. De buurtstichting vraagt ​​u om uw eigen beleg of vleeswaren voor de broodjes mee te nemen en ook servies en bestek mee te nemen om verspilling te voorkomen.

Kaarten kun je bij ons krijgen. Kom gewoon langs.

 

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.