Dancing Queen

Dancing Queen

een eerbetoon aan ABBA

Op zaterdag 6 augustus 2022 vindt op het openluchtpodium in Bad Bentheim een ​​groot jaren zeventig zomerfeest met veel ABBA-hits plaats. Het is nauwelijks mogelijk om het ABBA-fenomeen in een paar woorden te beschrijven, want de Zweedse popgroep met de 4 letters is niet alleen een van de bekendste, maar ook een van de meest succesvolle bands in de muziekgeschiedenis.

"Bijna geen enkele andere band is erin geslaagd om in een periode van meer dan tien jaar nieuwe hits en pakkende deuntjes te produceren die een onmiskenbaar geluid hadden. De band verkocht meer dan 400 miljoen albums totdat ze uiteindelijk uit elkaar gingen in 1982. Maar ondanks de ontbinding van After Abba , werd hun tijdloze geluid onderdeel van hun cultureel erfgoed en overleefde het een aantal muziektrends van de afgelopen decennia up-to-date en verbinden hele generaties.

Met onze show "DANCING QUEEN" nemen we je mee in de wereld van glitter en glamour en brengen we de bekendste en mooiste nummers van poplegende ABBA terug op het podium. We hechten er bijzonder belang aan niet alleen een covershow van Abba te zijn. Kijk uit naar de fantastische stemmen van onze sterren, die je nieuw gearrangeerde versies van de Abba-liedjes presenteren. Peter Wölke - de muzikaal leider van de show - leidt de avond als een charmante presentator en geeft de kijkers inzicht in de geweldige carrière van ABBA door middel van interessante feiten en kerngegevens.

Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij ons bij de VVV of bij het kantoor van het openluchttheater

 

Prijzen

Elk ticket – € 39,00

Algemene informatie
Dubbele kortingen zijn niet mogelijk.
De kassa gaat 1 uur voor aanvang van het evenement open.

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.