Eat & Beat

26 en 27 augustus 2022

Muziek, chillen, eten en drinken is het motto op het laatste weekend van augustus in Bad Bentheim. Op de terrassen van de restaurants is op vrijdag- en zaterdagavond livemuziek te horen. Meestal is het uitzicht op het kasteel of het Münsterland inbegrepen, omdat de buitenterrassen van de restauranthouders worden gekenmerkt door hun speciale flair. Wees erbij en geniet van een ontspannende avond voor twee, met familie of vrienden. Het evenement wordt georganiseerd door de herbergiers van Bentheim en de VVV. Er wordt beloofd dat er voor bijna "elke smaak" iets is.

Als bijzonder hoogtepunt zetten zowel nationale als internationale live-acts de kers op de taart van het evenement. Van jazz en pop tot indiemuziek en nog veel meer - met deze selectie laten we niets te wensen over voor onze muziekliefhebbers. Vanaf 18.00 uur spelen de eerste solo's en ensembles hun stukken en luiden de avondevenementen in met harmonieuze klanken.

Er is geen entree voor het evenement, vroeg reserveren is gewenst.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.