Götz Alsmann & Band

Helaas gaat het evenement niet door!

De koning van de jazzhits Götz Alsmann zingt liefdesliedjes in het Kurpark.

Liefde is een onderwerp dat ons allemaal aangaat en raakt. Het is een basisgevoel dat ons vergezelt in goede en slechte tijden. In zijn nieuwe programma "L.I.E.B.E." wijdt de koning van de jazzhits zich opnieuw aan de werken van de grote componisten en tekstschrijvers van de Duitstalige wereld. Op zaterdag 16 juli 2022 treedt hij met zijn band op in Bad Bentheim en brengt hij de mooiste liefdesliedjes, romantisch en teder, dromerig en kwaadaardig - maar ook gedurfd.

Of het nu gaat om werken uit de "Zilveren Operette"-periode van de jaren twintig en dertig, chansons uit de naoorlogse periode of pareltjes uit de hitwereld van de jaren vijftig en zestig - al deze klassiekers worden zorgvuldig in de muziek gebracht met de typische klank van de Götz Alsmann Band met behulp van de arrangementen van hun bandleider overgebracht naar de wereld van de jazz, wat hun charme, elegantie, humor en tijdloze kwaliteit bewijst.

De band die Götz Alsmann bij de concerten ondersteunt, bestaat uit muzikanten, van wie de meesten al tientallen jaren in het ensemble zitten. In letterlijk duizenden concerten hebben ze meegewerkt aan Alsmanns eeuwige toewijding aan de jazzhit. Haar plaats in de muziekgeschiedenis is veiliggesteld.

Helaas gaat het evenement niet door!

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.