Hollywood in het kuurpark

Een openluchtpodium van topklasse

Er is nauwelijks een betere plek dan het Kurpark Bad Bentheim om een ​​avond vol filmmuziek door te brengen. Op vrijdag 15 juli 2022 vindt daar "Hollywood in the Park - The Night of Film Music" plaats. Het programma is een hommage aan de grote filmcomponisten van onze tijd en de klassiekers. Kijk uit naar een onvergetelijke avond!

Filmmuziek is een van de meest populaire muziekgenres. Het wordt meestal in opdracht van filmmakers gemaakt en is bedoeld om de plot te ondersteunen en emotioneel te raken. Filmmuziek heeft een lange traditie die teruggaat tot het begin van de film. Tijdens het concert in het Kurpark Bad Bentheim zullen werken van John Williams, Ennio Morricone, Alexis Zorbas en Hans Zimmer worden uitgevoerd, evenals klassieke stukken die in grote blockbusters te zien waren. Velen van hen ontvingen Oscars.

We zijn verheugd Daniel Ottensamer, eerste klarinettist van de Wiener Philharmoniker, als solist van de avond te kunnen presenteren. Hij speelt het klarinetconcert van Mozart, dat te horen is in de film Out of Africa.

Op 15 juli 2022 speelt festival:philharmonie westfalen onder leiding van dirigent Michael Zlabinger de bekroonde filmmuziekwerken uit The Lord of the Rings, Star Wars, Pirates of the Caribbean, Once Upon a time in the West, The Godfather, Batman, James Bond en nog veel meer.

 

 

Toegang

Tickets (incl. reserveringskosten)

CAT A: € 59,00 p.p
CAT B: € 49,00 p.p
CAT C (picknickkaart zonder zitplaats): € 39,00 p.p
VIP-ticket: € 189,00 per persoon inclusief driegangenmenu vanaf 18.00 uur in het Kurhaus en gereserveerde plaatsen op de eerste rijen
Avondkassa plus € 6,00 p.p

Entree: vanaf 18.30 uur

 

Voorverkoop hier in de toeristeninformatie!

 

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.