Hotel & Restaurant Grossfeld

In een oogopslag

  • Bad Bentheim
  • Excursie Restaurant, Bar,…
  • internationaal, regionaal,…
  • 0049592277770

Prachtig dineren in Hotel Grossfeld

Het Hotel Grossfeld is een hotel voor genieters die van een beetje luxe houden. Daarom richten wij ons niet alleen op een nobele en smaakvolle ambiance, maar ook op een eersteklas keuken - zodat u bij ons vorstelijk dineert. Zoals het hoort aan de voet van Burg Bentheim. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat lekker eten bij een vakantie hoort. Vakantie betekent tenslotte ook "verwennen".

De dag in Hotel Grossfeld begint dus ontspannen met een uitgebreid laat ontbijt. In de ochtend is ons restaurant dus voor u geopend van 7 tot 11 uur. Het aanbod van het buffet is uitgebreid en laat niets te wensen over - ongeacht of u de voorkeur geeft aan een stevig of een zoet ontbijt. Op verzoek bieden wij ook lactose- of glutenvrije producten aan.

In de namiddag verwent ons restaurant u met heerlijke taarten en cakes en diverse koffiespecialiteiten. Voor het diner nodigt Hotel Grossfeld u uit voor een 5-gangen buffet inclusief dessert. Wij serveren vooral regionale specialiteiten. In de winter is hartige boerenkool gewoon een must!

Aan het eind van de dag kunt u een slaapmutsje nemen in onze huisbar. Met een vers getapt biertje, volle wijn of een levendige longdrink in de hand eindigt elke dag hier in een gemoedelijke sfeer.

Goed om te weten: Als u een van onze arrangementen boekt, is het avondmenu bij de prijs van de overnachting inbegrepen.

Op de kaart

Hotel Grossfeld GmbH & Co. KG
Hotel & Restaurant Grossfeld
Schloßstr. 6
48455 Bad Bentheim
Deutschland

Tel.: 0049592277770
E-mail:
Website: www.grossfeld.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.