Kerstmarkt - Afgezegd!!!

Kerstmagie onder Kasteel Bentheim

De kerstmarkt van Bad Bentheim laat dit jaar een nieuwe kant zien. Zoals elk jaar opent het zijn deuren in het tweede weekend van de advent, van 3 tot 5 december, maar ook in het derde weekend van de advent, van 10 tot 12 december. Ook de locatie is nieuw: door de stands te verdelen op het ruime grasveld van het kasteelpark kan de bezoekersstroom beter in balans worden gebracht.

Ook de kerstmarkt staat dit jaar in een geheel nieuw licht. Dankzij onze overwinning in de wedstrijd “Beste Kerststad 2019” in de categorie kleine steden hadden we een budget van € 5.000 voor nieuwe verlichting. Bezoekers van de kerstmarkt kunnen zich dit jaar verheugen op spectaculaire nieuwe verlichtingen.

 

Maar één ding is hetzelfde gebleven: in ongeveer 40 versierde houten hutten bieden de regionale en nationale exposanten een bijna onuitputtelijk, divers aanbod van overwegend (kunst)handwerk, want dat is al jaren het kenmerk van de kerstmarkt van Bentheim. Voor elke smaak en elk budget zijn er passende, altijd individuele cadeau-ideeën.

De geur van verse wafels en glühwein evenals de vele koren, trombonekoren en muziekensembles zorgen voor een kerstsfeer. Als u wilt kunt u zich vergapen aan demonstraties bij de antieke klompenautomaat of luisteren naar de blazers van Middewinterhoorn. Kleine highlights inspireren op elke hoek. Bezoekers kunnen zonder hectiek of stress over de markt slenteren. Ook de oude, nostalgische stoomcarrousel, waarop een ritje bijna een must is voor ieder kind, draagt ​​bij aan de gezellige sfeer.

Om het aantal bezoekers beter te beheersen, rekenen we dit jaar een toegangsprijs van 3 euro in voorverkoop en 4 euro aan de kassa. De voorboeking vindt uitsluitend online plaats en start op woensdag 24 november 2021 hier op onze homepage.

De kerstmarkt vindt dit jaar plaats in overeenstemming met de 2G-regel, er is meer informatie over de Corona-vereisten HIER

Openingstijden

De kerstmarkt van Bad Bentheim is altijd op geopend:

Vrijdag van 13:00 tot 20:00 uur

Zaterdag van 11.00 uur tot 20.00 uur

Zondag van 11.00 tot 18.00 uur

Kerstmarkt Bad Bentheim - impressies van 2018

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.