BadePark Bentheim

Waterpret

Puur plezier voor alle leeftijden

Het BadePark biedt uw gezin prachtige mogelijkheden om een ​​onbezorgde zwemdag door te brengen. Kunnen je kleintjes geen genoeg krijgen van glijden? Dan stopt degene die het snelst over de baan snelt! Test het stroomkanaal of de schommelgrot. Zelfs aan de jongsten is gedacht: het amusementslandschap laat niets te wensen over.

 

In de zomer draait het allemaal om: niets is leuker dan buiten in het natuurlijke buitenzwembad! Daar wacht je een chloorvrije amusementswereld en een gevarieerde waterspeeltuin.

Openingstijden

Afhankelijk van het seizoen zijn de openingstijden van het zwempark aan lichte schommelingen onderhevig. Bij bijzonder warm weer worden de zwemtijden in het buitenzwembad verlengd. De actuele dienstregelingen zijn te vinden op de website van het zwempark.

 

 

Meer informatie is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Bad Bentheim.
Contactgegevens: 0049-5922/9 83 30 of e-mail

Ontspan in het zwempark

Genieten van

In het saunagedeelte van het badpark kunt u uw gedachten gewoon laten dwalen. U heeft de keuze uit verschillende sauna's: binnen de klassieke Finse sauna, het stoombad en buiten de steigersauna, de aardesauna en de panoramasauna.

 

Openingstijden

De algemene openingstijden en aankomende evenementen vindt u op de website van het BadePark.

 

Meer informatie is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Bad Bentheim.

Contactgegevens: 0049-5922/9 83 30 of e-mail

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.