Camping & Campers

Tussenstop in Bad Bentheim

Onderweg tussen Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen

Als je onze kasteelstad wilt ervaren, kan dat ook voor stacaravans en kampeerliefhebbers want er zijn mooie parkeerplaatsen voor. Of u nu naar een camping of een camperplaats reist: als gast in Bad Bentheim profiteert u ook van de voordelen van de Bad Bentheim-gastenkaart. De kaart krijgt u bij aankomst op de camping. Op de campertickets in het Schlosspark en op de Gildehauser Mühlenberg is het een scheidbaar gedeelte dat dezelfde functie heeft. Het parkeerreglement voor het kasteelpark ligt hier voor u opgeslagen.

Alternatieve opties: Stacaravanplaats Mühlenberg Gildehaus en Stacaravanplaats Kuhmplatz Schüttorf

Camperplaats in het Schlosspark

Overnachten in de schaduw van het kasteel aan de rand van een parklandschap, dat biedt de camperplaats. Vanaf hier is het slechts een steenworp naar het stadscentrum naar het gastronomische aanbod of naar het winkelcentrum. De parkeerplaats is voorzien van stroomzuilen, een modern toiletsysteem, douche en een Holiday Clean. Je hoeft niet zonder wifi te staan via "freekey" kunt u gratis op internet. Zitplaatsreserveringen zijn niet mogelijk. Caravans zijn niet toegestaan ​​op de camperplaats. (Parkeerplaatsreglement)

ACTUELE MEDEDELINGEN:

  • In het komende weekend, 30 september en 01 oktober 2023, is er beperkte capaciteit voor campers en kan er geluidsoverlast zijn in de buurt van de camperplaats vanwege het Oktoberfest!!!!
  • De aanvoer van vers water of de afvoer van gebruikt water is ook niet mogelijk tijdens dit weekend.
  • Alternatieve opties Campingplaats "Am Berg", Mühlenberg in Gildehaus of Kuhmplatz in Schüttorf

De parkeerplaats is het laatste weekend van augustus gesloten, aangezien op de laatste zaterdag van augustus het gehele terrein van het kasteelpark wordt gebruikt voor de internationale vlooienmarkt. Ook een insidertip voor koopjesjagers. Onze parkeerplaats is lid van Mein Platz. Meer informatie is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Bad Bentheim Contactgegevens: 05922/9 83 30 of e-mail

Campingplatz "Am Berg"

Camping "Am Berg" maakt indruk met zijn aangenaam rustige ligging aan de rand van de stad. Het grenst aan uitgestrekte bosgebieden en is daarom ook een geschikt startpunt als u uitgebreide wandeltochten wilt maken. De grote en goed onderhouden ruimtes zijn omgeven door bomen. Als u op vakantie niet zonder internet wilt: WiFi is beschikbaar op de hele camping.

U kunt hier direct boeken!

 

Camperplaats op de Mühlenberg

De parkeerplaats op de Gildehauser Mühlenberg is veel meer dan alleen een alternatieve parkeerplaats en een geheime tip voor iedereen die stil wil zijn. Vanaf hier ben je direct in het Bürgerpark en zijn er ook gastronomische mogelijkheden in de buurt.
Het Otto Pankok Museum en het Friedrich Hartmann Museum liggen op slechts een steenworp afstand.
Uiteraard is verswatervoorziening mogelijk en kan grijs water worden afgevoerd.


Zitplaatsreserveringen zijn niet mogelijk.
Caravans zijn niet toegestaan ​​op de camperplaats.
Meerdere keren per jaar kan de parkeerplaats in het weekend niet worden gebruikt, omdat het gebied op de Mühlenberg beschikbaar wordt gesteld voor evenementen

LET OP: Vanaf 29 maart is de toiletvoorziening op de Mühlenberg voor langere tijd gesloten wegens renovatiewerkzaamheden. Vanaf half april is er weer elektriciteit beschikbaar!!!

Meer informatie is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Bad Bentheim
Contactgegevens: 05922/9 83 30 of e-mail

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.