Wandelen

Ontdek spannende paden te voet

We ontwaken reislust

 

Trek snel je wandelschoenen aan en je bent ready to go. De natuur roept!

 

Rond Bad Bentheim wacht op u alles wat het hart van wandelliefhebbers sneller zal doen kloppen: bosgebied, heidelandschap, gemakkelijk wandelen tussen rotsen. Onderweg nodigen restaurants of trekkershutten uit tot lange pauzes.

De wandelkaart biedt individuele routes met veel praktische tips over bezienswaardigheden onderweg, wandeloverkappingen en parkeren. Daarnaast sluit het kaartmateriaal naadloos aan op het Nederlandse wandelroutenetwerk en bevat het ook de handelsroute (ook wel Marskramerpad en Töddenweg genoemd), die onderdeel uitmaakt van de Europese langeafstandswandelroute E11.

Talrijke restaurants en cafés in Bad Bentheim & Gildehaus nodigen u uit voor een koel drankje of verfrissing voor of tijdens de tour.

De mooiste tochten

Wandelroutes rond Bad Bentheim

Opmerkingen over bewegwijzering

Ons wandelwegennet "Grafschafter Spurensuche" is gemarkeerd met het vergrootglas-symbool. De hoofdroute "In de voetsporen van de Podagristen" is als langeafstandswandelroute gemarkeerd met geel-rode pijlen, de verschillende dagroutes met eenkleurige pijlen. Op de kaart vindt u ook de respectievelijke kleuren voor de dagroutes.

Bovendien hebben we op kruispunten bestemmingsborden geplaatst. Deze wegwijzers helpen u uw weg te vinden en u vindt de markeringen ook op de kaart (bijv. P27, N12 enz.). U kunt uw tocht beginnen bij de gemarkeerde startpunten, die ook voorzien zijn van wegwijzers, totdat u de betreffende route betreedt. Alle tochten zijn in beide richtingen bewegwijzerd.

Abwechslungsreich
So schön...
© Grafschaft Bentheim Tourismus

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.