Openluchttheater

Tips over het openluchtpodium

 

Kaarten voor de openluchtpodiumevenementen zijn verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Bad Bentheim, bij Schüttorfer Pluspunkt en bij verschillende andere verkooppunten tegen een voordelige voorverkoopprijs.

 

Het overzicht van de respectievelijke evenementdata vindt u aan de zijkant van het openluchtpodium.

Wilt u grotere groepen aanmelden voor voorstellingen of heeft u nog vragen over de ticketvoorwaarden, neem dan contact op met het openluchttheaterbureau in Bad Bentheim. Alleen daar kun je ook de cadeaubonnen inwisselen. Scholen en kleuterscholen kunnen zich daar telefonisch of online inschrijven.

Het openluchtpodium heeft zo'n 1.200 zitplaatsen, waarvan ongeveer de helft overdekt. Bemachtig vooraf de beste plaatsen voor premières, eindeseizoensevenementen of speciale programma's zoals de Musical Night.

Er zijn veel parkeerplaatsen voor auto's. Volg de instructies van de parkeerwachter op om alles in goede banen te leiden. Een stressvrije reis met de fiets of te voet is gemakkelijk mogelijk vanuit het stadscentrum, de afstand is 1,5 kilometer (een comfortabele wandeling van 20 minuten).

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.