Museum am Herrenberg

Museum am Herrenberg

 

Het kunstmuseum "Am Herrenberg" plaatst het ooit beste adres op het plein, Am Herrenberg 1, weer in perspectief. Het geheel gerenoveerde pand bevat delen van een hoogwaardige particuliere kunstcollectie met de nadruk op schilderijen uit de "Gouden Eeuw".

 

Deze grote hausse in de Nederlandse kunst en cultuur besloeg de hele 17e eeuw. Dit keer produceerden wereldberoemde kunstenaars als Rembrandt, van Rijn en Jacob von Ruisdael. In het Museum am Herrenberg kunt u schilderijen zien van enkele andere bekende schilders uit die tijd, van wie de meesten zelf leerlingen waren van de grootste kunstenaars van hun tijd.

Openingstijden

 

woensdag en vrijdag 14.00 - 18.00 uur

 

Zaterdag en zondag 12.00 - 18.00 uur

Buiten deze tijden op aanvraag via: 0049-5922-9941988

Adres:

Am Herrenberg 1

48455 Bad Bentheim


Meer informatie is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Bad Bentheim, dat ook rondleidingen organiseert. Contactgegevens: 05922/9 83 30 of e-mail

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.