Preventieve ambulante behandelingen

Jouw weg naar de ambulante preventie

Ontspan met een kuur, word gezond en kom weer op krachten - dat heeft een eeuwenoude traditie in Bad Bentheim. Bij een poliklinische preventieve behandeling kiest u zelf de afspraak, arts en accommodatie. Een preventieve kuur wordt aanbevolen wanneer de gezondheid al verzwakt is - de poliklinische preventieve kuur is bedoeld om ziekte te voorkomen.

In tegenstelling tot klinische revalidatie heeft u bij een poliklinische preventieve behandeling veel mogelijkheden. U kunt samen met uw huisarts of specialist vrij kiezen voor een erkend kuuroord, een plaatselijke kuurdokter en accommodatie ter plaatse. U komt naar de gespecialiseerde kliniek met de recepten voor therapeutische diensten die zijn uitgegeven door uw spa-arts. Alle voorgeschreven toepassingen zoals baden, pakkingen, massages, fysiotherapie en elektrotherapie worden uitgevoerd op moderne fysiotherapeutische afdelingen. Veel van de behandelingen zijn gebaseerd op de natuurlijke remedies zwavel mineraalwater en thermische pekel.

Ons dringende advies is contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voordat u zich voor een preventieve ambulante kuur aanmeldt! De zorgverzekeraar kan u meedelen of deelname aan de kuur voor vergoeding in aanmerking komt en hoe u de eventuele vergoeding daarvoor kunt aanvragen.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.