Kasteel Bentheim

Je zult dit kasteel stormenderhand veroveren - dat beloven we!

Het adembenemende decor van het kasteel betovert elke bezoeker van Bad Bentheim op het eerste gezicht. Verken zelf oude muren en ontdek kantelen, de kruittoren of het alchemistische laboratorium vanaf het cirkelvormige pad. Volg de kasteelgidsen op de hielen! Op een onderhoudende manier leer je nog meer interessante feiten over het leven van voormalige kasteelbewoners en de bijzondere kenmerken van het machtige zandstenen gebouw. Wie weet, misschien heeft de duivel echt een hand gehad bij het bouwen van het kasteel!

 

 

Openingstijden

Van maart t/m 31 oktober:
dagelijks van 10 t/m 18 uur
(laatste toegang om 17.15 uur)

 

In het winterseizoen:
van 1 november t/m februari:
behalve maandag en donderdag dagelijks van 10 tot 17 uur
(laatste toegang om 16.15 uur),Op feestdagen of tijdens de vakantieperiodes in Nedersaksen of Nederland is het natuurlijk ook elke maandag en donderdag geopend.


Hopelijk zijn er het hele jaar door weer openbare rondleidingen door het kasteel op zaterdag om 14.00 uur en zondag om 11.00 uur. Van maart tot en met oktober is er elke woensdag om 11.00 uur een extra Duitstalige rondleiding. Op zondag om 14.00 uur is er een rondleiding in het Nederlands. In verband met de corona pandemie zijn op dit moment geen rondleidingen

Adres:

Schlossstraße

48455 Bad Bentheim

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het kantoor van het kasteel: Burg Bentheim GmbH, die ook rondleidingen organiseert. Contactgegevens: 05922/5160 of e-mail, website van het kasteel

Kasteel Bentheim

Altijd een bezoek waard

Kasteel Bentheim

Bad Bentheim

© CC-BY-SA | Grafschaft Bentheim Tourismus

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.