De Bentheimer Mineraltherme

Gezondheid baden

Als u zich niets fijners kunt voorstellen dan in het knusse warme water te glijden, de hectische wereld buiten te vergeten en u te concentreren op uw eigen ontspanning, dan is het Bentheimer mineraal thermaalbad de perfecte plek voor u.

 

De thermale pekel van de drie baden komt uit de hete diepte van 1.200 meter en maakt zwemmen in de open lucht het hele jaar door mogelijk: de watertemperatuur is minimaal 29 ° C. Met een zoutgehalte tot drie procent maakt onze pekel heilzame bewegingstherapieën en baden tot een unieke ervaring - uw lichaam zal zo licht zijn als in de zee.

Geniet van een gezond bad en sauna: meer dan 3.000 vierkante meter met baden, sauna, whirlpool en uitnodigende ontspanningsruimtes wachten op u. Het buitenbad met vloerjets, tegenstroomsysteem, massagesproeiers en sfeervol kleurenspel zorgt voor een bijzondere beleving in de behaaglijk warme pekel. Dompel je onder in onze geneeskrachtige water- en saunawereld.
 

Belangrijke informatie:

Op basis van een hygiëneconcept dat is afgestemd met de gezondheidsafdeling van het district en in overeenstemming met de 3G-regel, kunnen de minerale thermale baden van Bentheim weer open voor alle zwemmers. Gebruik is alleen mogelijk met een geldig bewijs van vaccinatie of bewijs van herstel (bewezen infectie in de afgelopen 90 dagen) in combinatie met een geldige ID-kaart of een actuele gecertificeerde negatieve sneltest. De bezetting is ontworpen voor maximaal 80 procent.
De saunawereld en de bistro blijven tot nader order gesloten.

 

Impressies uit het thermaalbad

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.