Arrangementen

Bewogenes voor familie, vrienden, kollegas en clubs

Ontdek Bad Bentheim actief

 

Als u met de familie, de club of met vrienden van planning bent om een dagje uit te nehmen dan bent u in Bad Bentheim juist goed. Voor iederen of oud of jong is voor elke smaak iets te beleven. Culinaire, cultureel, sportief ofwel kunstzinnig, onze nieuwe aanbiedingen zijn nu via online of per telefoon te boeken. En als u toch nog iets mist kunnen wij u ook een bonte programma terecht maken. Wij hebben alvast ook voor u groep iets om te beleven.

 

Veel plezier bij het doorsnuffelen en hopelijk tot gauw in Bad Bentheim!

Belangrijke gegevens!!

 

Geachte gasten,

door de pandemie kunnen wij u helaas momenteel geen planningszekerheid bieden voor groepsarrangementen. Alle algemene decreten van het district Grafschaft Bentheim, de Nedersaksische corona-verordeningen en de veranderende incidentiewaarden veranderen in zeer korte tijd. Met pijn in het hart hebben wij van de VVV besloten om de groepsaanbiedingen on hold te zetten tot 15 oktober 2021 (met uitzondering van boekingen die al bevestigd zijn). Daarna nemen wij dagarrangementen pas 14 dagen voor de reisdatum in behandeling. Voorbeeld: Reisdatum 27-11-2021 = boekingsdatum 12-11 of 13-11. 2021. Alleen zo kunnen we redelijk up-to-date blijven.

Bedankt voor uw begrip in deze niet zo gemakkelijke tijd.

Sportief

"Mission "Robin Hood" Nr. 2"

Duur: ca. 3 1/2 uur

"Zwischen Himmel & Erde - Abseilen"

Duur: ca. 3 1/2 uur

Kunstzinnig

Rondleidingen & Rondtochten

"Auf Schusters Rappen unterwegs"

Duur: ca. 2 1/2 - 3 uur

"Stadtrundfahrt - Ziel: Kaffeetafel"

Duur: ca. 2 1/2 uur

"Eine Kutschfahrt, die ist lustig ..."

Duur. ca. 3 uur

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.