Sport onder de open hemel

Qigong onder de open hemel

Pure ontspanning in de natuur - gratis met uw gastenkaart!

Qigong is een duizenden jaren oude Chinese traditie van concentratie- en bewegingsoefeningen die het lichaam mobiliseren en energie geven en zelfgenezing stimuleren.

Het gaat om het werken met de elementaire levensenergie, zowel die van het lichaam zelf als die ons omringt. De zachte bewegingsoefeningen ontspannen lichaam en geest, voorkomen vroegtijdige veroudering en verhogen de persoonlijke prestaties. qigong heeft een harmoniserend effect op het lichaam; door ademhaling en het tot rust brengen van de geest worden de eigen energiebalans en het innerlijk evenwicht hersteld. Het versterkt het immuunsysteem, bevordert een rustige slaap en zorgt voor een goede spijsvertering en een verbeterd algemeen welzijn.De fysieke mobiliteit wordt versterkt, wat ook een positief effect heeft op eventuele klachten als rugpijn, blokkades of spanningen.

De cursussen vinden wekelijks plaats van mei tot eind september op het terrein van Roompot Vacantie Park.

Datum: Elke woensdag (03.05.2023 tot 27.09.2023) van 11 tot 12 uur.

Geen gastenticket, geen probleem! Klik hier voor tickets:

Online Tickets

[Translate to Dutch:] Minigolf im Schlosspark

[Translate to Dutch:]

Ob Groß, ob Klein, hier kann jeder sein Glück versuchen. Vom Abschlag bis zum Einlochen, Minigolf ist ein Wettbewerbsspaß für die ganze Familie.

Im Schlosspark könnt ihr auf 18 Minigolfbahnen euer Handicap unter Beweis stellen. Betrieben wird der Platz von der Grafschafter Inklusionsgesellschaft (GIG).

Öffnungszeiten (Winterpause vom 2. November 2020 bis 3. Juni 2021):
Dienstag - Freitag von 14 - 18 Uhr
Samstag - Sonntag von 13 - 18 Uhr

Ein zweiter Minigolfplatz steht euch im Bentheimer Kurpark zur Verfügung. Außerhalb der Öffnungszeiten der Hütte am Platz bitte an der Rezeption der Kurklinik melden 05922/740.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.