Sport onder de open hemel

Qigong onder de open hemel

Pure ontspanning in de natuur - gratis met uw gastenkaart!

Qigong is een duizenden jaren oude Chinese traditie van concentratie- en bewegingsoefeningen die het lichaam mobiliseren en energie geven en zelfgenezing stimuleren.

Het gaat om het werken met de elementaire levensenergie, zowel die van het lichaam zelf als die ons omringt. De zachte bewegingsoefeningen ontspannen lichaam en geest, voorkomen vroegtijdige veroudering en verhogen de persoonlijke prestaties. qigong heeft een harmoniserend effect op het lichaam; door ademhaling en het tot rust brengen van de geest worden de eigen energiebalans en het innerlijk evenwicht hersteld. Het versterkt het immuunsysteem, bevordert een rustige slaap en zorgt voor een goede spijsvertering en een verbeterd algemeen welzijn.De fysieke mobiliteit wordt versterkt, wat ook een positief effect heeft op eventuele klachten als rugpijn, blokkades of spanningen.

De cursussen vinden wekelijks plaats van mei tot eind september op het terrein van Roompot Vacantie Park.

Datum: Elke woensdag (03.05.2023 tot 27.09.2023) van 11 tot 12 uur.

Geen gastenticket, geen probleem! Klik hier voor tickets:

Online Tickets

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.