23e Kunstmarkt

25 t/m 26 mei 2024

Ook dit jaar organiseren wij weer de kunstmarkt in het Schlosspark in Bad Bentheim. De markt vindt plaats van 25 - 26 mei 2024 van 11.00 - 18.00 uur.

Geselecteerd door een jury zullen ongeveer 50 kunstenaars, voornamelijk uit Duitsland en Nederland, hun werk presenteren. Zij omvatten sieraden, beeldhouwwerken, fotografie, schilder- en textielwerken.

Wandel tussen de pagodetenten en maak van de gelegenheid gebruik om met de kunstenaars te praten of zelfs over hun schouders mee te kijken terwijl ze werken. Misschien vindt u wel een nieuw schilderij voor uw woonkamer of een beeldje voor de voortuin.

U kunt zich verheugen op een kleurrijk programma.

Als u kunstenaar bent en wilt deel uitmaken van Kunstmarkt 2024. Dan is hier binnenkort een aanmeldingsformulier!

Voor een volledige aanvraag is het belangrijk dat u ten minste 5 foto's van uw werk meestuurt. Stuur de sollicitatie zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 05 februari 2023, per e-mail of per post terug. Heeft u nog vragen over de sollicitatieprocedure, bel dan 0049-5922/983310.

 

 

 

Openingstijden en prijzen

De kunstmarkt is op beide dagen
geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

gratis toegang

Meer informatie over de kunstmarkt
is verkrijgbaar bij de Tourist Info Bad Bentheim

Telefoon of Mail

 

 

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.