Het Bentheimer bos

Bos avonturenpad

 

Wandelen in het bos is goed voor je gezondheid... En in het Bentheimer Wald ligt een prachtig circuit. Het woord "boswandeling" zal uw kinderen waarschijnlijk doen schrikken, maar het is de moeite waard om een ​​wandeling door het Bentheimer bos te maken. In plaats van alleen naar het bos te kijken, beleef je letterlijk de natuur langs het bos-avonturenpad en in het Hutewald.

 

Op verschillende stations kun je dingen uitproberen, naar vogelstemmen luisteren (maak er een raadspelletje van!) of de geuren van het bos opsnuiven. Ga rennen in de duikput en kijk of je zo ver kunt springen als de dieren van het bos. De gezamenlijke verkenning van het bos moet op de lange termijn worden herinnerd? Vul gewoon alle Waldrallaye-vragenlijsten in.

Fragebogen A (Lösungen) // Fragebogen B (Lösungen)

In de directe omgeving kom je bij het Hutewald, een stuk bos dat in vroeger eeuwen veel voorkwam. Van maart tot oktober kruisen hier goedaardige Galloways uw pad. In plaats van dichte, hoge boomkruingroei, zie je de bomen ervoor gekapt, de kronen van de meestal zeer oude bomen worden regelmatig gekapt en ontkiemen naar de zijkant. Natuurliefhebbers hebben in het Hutewald de mogelijkheid om vogels, insecten en 's avonds vleermuizen te observeren die elders zeer zeldzaam zijn geworden.

Hier heb je de route digitaal op je mobiele telefoon!

Openingstijden:


dagelijks toegankelijk

 

 

 

 
Adres:

Am Bade (bestemmingsadres)
Startpunt aan de zijkant van het Bentheimer thermaalbad

48455 Bad Bentheim
Meer informatie is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Bad Bentheim, dat ook rondleidingen organiseert.

Contactgegevens: 0049-5922/9 83 30 of e-mail

Puur Natuur

een tocht door het Bentheimer woud

 

Hier vindt u alles over het Bentheimer Wald

 

Meer informatie is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Bad Bentheim, dat ook rondleidingen organiseert.

Contactgegevens: 05922/9 83 30 of e-mail

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.