Wirtschaftsanalyse

Nr. 1

 

De "feucht-fröhliche Wirtschaftsanalyse" is een interessante arrangement voor clubs. Een gids die de plaatselijke pubs op zijn duimpje kent, brengt u van pub naar pub. Om je niet in de steek te laten, krijg je een drankje van het huis aangeboden. Dit werkt natuurlijk beter als je iets in je maag hebt, en ook daarin is voorzien tijdens deze tour. Drie van de vier restaurants bieden een hapje, canapé of ander fingerfood aan bij de borrel.

Tegelijkertijd voorziet de gids u van spirituele informatie: u leert interessante feiten over de cafés, hun verleden en hun omgeving. Bovendien wordt de oorsprong van een of twee straatnamen uitgelegd. Al met al komt u dingen te weten die zelfs een echte Bad Bentheimer kunnen verbazen.
Deze rondleiding is iets voor jong en oud tegelijk, of biedt zelfs de mogelijkheid om verschillende generaties met elkaar te verbinden.
Of het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsuitje of een kerstfeest, wij maken er een bijzondere avond van, die natuurlijk niet na afloop voorbij hoeft te zijn, want alle herbergen kunnen na afloop nog worden bezocht voor een gezellige afsluiting. Vergeet niet weersbestendige kleding en stevige schoenen te dragen. De tocht zal grotendeels buiten plaatsvinden.

Diensten:

Duur: ongeveer 2 uur
- professionele begeleiding
- 3 heerlijke hapjes
- 4 drankjes
- 1 souvenir van Bad Bentheim

Prijs:

5-9 personen 33,90 € per persoon
vanaf 10 personen 26,90 € per persoon

het hele jaar te boeken
Meer informatie zijn verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Bad Bentheim, dat ook rondleidingen organiseert.
Contactgegevens: +49 5922/9 83 30 of e-mail

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.