Wirtschaftsanalyse

Nr. 1

 

De "feucht-fröhliche Wirtschaftsanalyse" is een interessante arrangement voor clubs. Er zijn hier vier pubs. Een gids die de lokale restaurants als zijn broekzak kent, leidt je van balie naar balie. Zodat u niet op het droge hoeft te zitten, is er bij elk van hen een drankje van het huis. Het werkt natuurlijk beter als je iets in je maag hebt en ook daar wordt op deze tocht voor gezorgd. Drie van de vier pubs bieden canapés, sandwiches of andere hapjes aan bij de borrel.

Tegelijkertijd zorgt de gids voor u op spiritueel niveau: hier vindt u interessante feiten over de pubs, hun verleden en hun omgeving. Daarnaast wordt de herkomst van de ene of de andere straatnaam verduidelijkt. Al met al leert u hier zelfs dingen die zelfs een echte Bad Bentheimer kunnen verrassen. Deze tour is iets voor jong en oud tegelijk, of biedt zelfs de mogelijkheid om verschillende generaties met elkaar te verbinden. Of het nu gaat om een ​​verjaardag, bedrijfsuitje of kerstfeest, wij maken er een bijzondere avond van, die achteraf natuurlijk niet voorbij hoeft te zijn, want alle herbergen zijn achteraf te bezoeken voor een gezellige afsluiter.

Diensten:

 Duur: ca. 2 uur
- professionele gids
- 3 hapjes
- 4 drankjes
- 1 souvenir uit Bad Bentheim

 
Prijs:
5-9 personen 27,90 € p.p.
vanaf 10 personen 23,90 € p.p.
het hele jaar te boeken
Meer informatie zijn verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Bad Bentheim, dat ook rondleidingen organiseert.
Contactgegevens: +49 5922/9 83 30 of e-mail

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.