Der Grieche

Der Grieche

Sinds begin 2023 heeft Dimitrios Ntoumpas het restaurant "Der Grieche" overgenomen van de familie Kitsikoudis, die sinds 1997 een stukje Griekenland naar het hart van Bad Bentheim brengt. Geniet van de traditionele Griekse keuken in een gezellige ambiance in het centraal gelegen restaurant. Bij mooi weer kunt u dineren op het liefdevol ingerichte terras op het platteland.

Een grote keuze aan vers bereide specialiteiten zoals vegetarische gerechten, kaasgerechten, visgerechten, kalkoen-, lams- of rundvleesspecialiteiten - hier vindt iedereen zijn gading.

De zalen zijn geschikt voor feesten en groepen tot 50 personen: Jubilea, verjaardagen, bruiloften, bedrijfs- en kerstvieringen - afhankelijk van het verzoek wordt elke kamer individueel ingericht voor vieringen. De familie Kitsikoudis houdt ook graag rekening met speciale verzoeken zoals tafeldecoraties, verlichting of achtergrondmuziek.

 

Inrichting

  • Zitplaatsen binnen: 80 / buiten 50

  • Barrièrevrij

  • Speelfaciliteiten voor kinderen

  • Biergarten

  • Honden toegestaan

Rustdagen en meer informatie vind je hier:

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.