Marija´s Restaurant

Grafschafter Stube

Eten in een gezellige sfeer

Onder het kasteel kunt u een gezellige avond doorbrengen met een vers bereide maaltijd in de Grafschafter Stube. Of je nu alleen, met z'n tweeën of met een groep bent, iedereen kan hier genieten van heerlijk eten en een gemoedelijke sfeer. In de gezellige buitenruimte kunt u op warme dagen puur ontspannen.

 

De Duitse keuken biedt een breed scala aan heerlijke, liefdevol bereide lekkernijen voor u. De salades staan ​​bekend om hun versheid en bijzondere smaak. In de Grafschafter Stube zijn er heerlijke gerechten, zoals vis en een alcoholische drank - het team helpt u graag verder. Laat u betoveren door de heerlijke taarten of het ruime assortiment bakwaren voor tussendoor of als dessert. "Onze passie is de horeca", zegt de familie Hornauer, die dit tot in het kleinste detail in hun gastronomie naleeft. Ga met ze mee lunchen of dineren en beleef een geweldige tijd.

 

Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor gasten. Aarzel niet om direct te reserveren - de familie Hornauer verheugt zich op uw bezoek. Reserveren kan ook telefonisch op 05922/4807. Heeft u een evenement in het vooruitzicht dat u met een grotere groep wilt vieren? Je kunt hier een kamer reserveren. Eén telefoontje is voldoende.

 

Inrichting

  • Barrièrevrij

  • Oplaadmogelijkheid voor e-bikes

  • Speelfaciliteiten voor kinderen

  • WLAN

  • Biertuin

Rustdagen en meer informatie vind je hier:

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.