Internationale vlooienmarkt

24 augustus 2024

De internationale vlooienmarkt vindt plaats op zaterdag 24 augustus 2024 in het historische kasteelpark. De populaire markt biedt bezoekers een onvergetelijke winkelervaring. De vlooienmarkt in het kasteelpark van Bad Bentheim trekt jaarlijks veel bezoekers. Iedereen kan een koopje doen aan de voet van het kasteel: of het nu gaat om antiek, rommel, speelgoed, huishoudelijke artikelen, boeken, platen of kleding - iedereen vindt hier iets.

De winkelstraat in het kasteelpark wordt voornamelijk ontworpen door particuliere aanbieders, maar ook door een klein deel van de professionele winkeliers. Er zijn nog oude schatten van oma's zolder, rustieke rommel en prachtige kitsch. Een ander hoogtepunt is de kindervlooienmarkt rond de fontein, waar de kleintjes ook hun speelgoed kunnen verkopen. Er zijn geen grenzen aan de passie voor browsen. "Verscheidene 100 exposanten en tot 15.000 bezoekers per jaar bewijzen de ononderbroken aantrekkelijkheid van de internationale vlooienmarkt", zeggen de organisatoren. De eerste bezoekers komen 's morgens vroeg gewapend met een zaklamp op zoek naar de eerste schatten. Want wie vroeg opstaat, heeft de meeste kansen. Ook latere bezoekers vinden in de verscheidenheid aan rommel wat ze zoeken. De officiële start is om 8 uur en het einde is rond 18 uur.

Meer informatie over de rommelmarkt en inschrijven vind je HIER!

Veel plezier

 

 

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.