Hotel Am Berghang

Hotel Am Berghang

Met ons 3-sterren *** hotel zitten we direct aan de fiets- en wandelroutes. Het hotel ligt boven Bad Bentheim op een prachtige zuidhelling met uitzicht op het Münsterland. Hier krijgt elke gast een heerlijke vakantie met veel aandacht voor detail en echte warmte. Kasteel Bentheim en het centrum liggen op loopafstand. Het gratis gebruik van de sauna en het zwembad ronden uw verblijf bij ons af. Bij ons vindt u rust en kunt u zich laten verwennen. Alle comfortkamers hebben een balkon op het zuiden met een prachtig uitzicht over het Münsterland. Het gehele hotel beschikt over snel en stabiel internet.

 

In het Panorama Restaurant bieden wij u huisgemaakte gerechten met regionale gerechten, ook als vegetarische versie. Op afspraak is er ook een 3-gangenmenu beschikbaar vanaf 8 personen. Voor onze fietsgasten is een droge en afsluitbare fietsenstalling beschikbaar. Er is een oplaadpunt voor e-bikes.

Nieuwsgierig?

Te boeken: Deze kant op!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.