Hotel Diana

Hotel Café-Restaurant Diana

Pure ontspanning op de beste locatie - of u nu uw vakantie of uw kuurverblijf in Bad Bentheim doorbrengt of op zakenreis bent:

In Hotel Diana zit u goed. Een stijlvolle ambiance en warme gastvrijheid zullen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken.

De royaal ingerichte gastenkamers met comfortabele bedden, een zithoek en een klein assortiment dranken waaronder thee, koffie en water, douche/toilet, tv, telefoon met directe buitenlijn en W-LAN-verbinding zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Onze gasten van Hotel Diana kunnen gebruik maken van de in-house "wellness area" met een avonturenbad (30°C watertemperatuur, tegenstroomsysteem, luchtbellensysteem, massagestralen), sauna (85°C) en stoombad (45 ° C) gratis.

Door de centrale ligging van het hotel zijn bezienswaardigheden zoals het kasteel en de paleistuinen en recreatiegebieden zoals het spacentrum en het bos van Bad Bentheim zeer dichtbij.

Geniet van een heerlijke korte vakantie bij ons in het hotel. We kijken uit naar jou!

Meer informatie onder Hotel Diana

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.