Landhotel Waldseiter Hof

Landhotel Waldseiter Hof

 

Beleef en geniet van rust en natuur op ons liefdevol gerestaureerde landhuis uit de 17e eeuw met zijn 12 hectare grote park. Ontsnap een paar dagen aan het hectische leven van alledag. Het vriendelijke personeel en de heerlijke sfeer in het hotel, vakantiehuis of vakantieappartement zullen u onvergetelijke dagen bezorgen. Golfen op de 9-holes golfbaan van het hotel, sporten in de fitnessruimte en ontspannen in de sauna.

Stap op de fiets en begin direct vanuit het huis aan een van de afwisselende fietstochten, ontdek het Bentheimer Woud te voet. Houd je van lekker tafelen? Wij verwennen u met onze creatieve, verse keuken en huisgemaakt gebak. Beleef vakantie, conferenties, feesten, wij bieden u de speciale ruimte.

Ons arrangementadvies:

„Spontaan - tijd voor ontspanning en activiteit“

  • Drie overnachtingen in een van de gezellige landhuiskamers.
  • Begin de dag met een stevig ontbijt van het buffet
  • Op twee avonden verwennen we je met een 3-gangen menu
  • Op de laatste avond open je het 4-gangen gastronomisch menu met een aperitief - Het hoofdgerecht omvat een keuze uit vis of vlees

Vanaf € 309,00 p. p. – Boek hier!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.