De digitale stadspel-app

Nu heeft u de mogelijkheid om Bad Bentheim op een heel nieuwe manier te ontdekken. Een digitale stadsrally daagt je uit om compleet nieuwe kanten van de stad te ontdekken met spannende puzzels en opdrachten. Deze rally kan worden gespeeld via de Tabtracks-app en is dus beschikbaar voor iederen die een mobiel apparaat heeft.

Het doel van dit project was een duurzaam toeristisch product te creëren dat op elk moment digitaal kan worden gebruikt om raadsels op te lossen, opdrachten uit te voeren en tegelijk de stad te ontdekken.

U kunt een spannende puzzeltocht verwachten met individuele opdrachten over de geschiedenis van Bad Bentheim. Geïnteresseerden kunnen de tour als één team spelen of met twee teams tegen elkaar. In de daaropvolgende rangschikking kunnen de concurrerende groepen hun punten vergelijken en zo de winnaar aanwijzen.

Wil je spelen? Boek dan hier!

VOORDEEL GASTENTICKET: Met het gastenticket is het spel hier voor de halve prijs te kopen!

 

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.