Lentefeest in het stadscentrum

21. April 2024

De zon schijnt, de bloemen bloeien en de vogels tsjilpen: het is lente!

In samenwerking met lokale verenigingen en bedrijven organiseert de Touristinformatie van Bad Bentheim op zondag 21 april van 12.00 tot 17.00 uur de eerste Bad Bentheim lentefeest. Tijdens dit evenement wordt ook 50 jaar verenigde gemeente Bad Bentheim gevierd.

De volgende thema's en trends komen aan bod tijdens de lente: fitness, sport en wellness, bloemen en tuinieren en lifestyle. De lokale sportclubs presenteren hun programma's en hebben een of twee sportieve attracties in petto. Badepark Bentheim is ook vertegenwoordigd met zijn fitness- en wellnessaanbod. Blumen Hunsche geeft tips voor lentetuinieren en Firetable presenteert bijzondere meubels en barbecues voor het buitenseizoen. De fietsenwinkel Rad und Tat en het toeristeninformatiecentrum luiden de start van het fietsseizoen in met nieuwe modellen en inspirerende routes.

Naast de informatiestands bieden de deelnemers ook leuke doe-activiteiten voor jong en oud, zoals water- en behendigheidsspelletjes georganiseerd door de jeugdbrandweer van Bad Bentheim, zandsteenbewerking door het Zandsteenmuseum en Burgi e. V. of een rally georganiseerd door het openluchttheater van Bad Bentheim en nog veel meer.

Ook op het podium is er genoeg te beleven: De sportverenigingen TuS Gildehaus en SV Bad Bentheim presenteren dansvoorstellingen van hun kinder- en jeugdgroepen, het openluchttheater presenteert spannende fragmenten uit de huidige zomertoneelstukken en het Bad Bentheimer mannenkoor, het Grafschaft Bentheim plattelandsvrouwenkoor en de stadsband zorgen voor de beste muzikale omlijsting. Natuurlijk is er ook genoeg te eten en te drinken.

Het evenement vindt plaats in de Wilhelmstraße en op de Rathausplatz in Bad Bentheim en is gebaseerd op een extra open zondag.

We willen alle betrokkenen bedanken en kijken uit naar een kleurrijke middag in Bad Bentheim.

 

 

 

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.