30e oldtimer meeting in het Kurpark

 

Eindelijk weer blinkende chromen carrosserieën in het Kurpark

 

Op zondag 10 juli 2022 vindt na een pauze van twee jaar weer de jaarlijkse oldtimermeeting plaats in het prachtige kuurpark van de specialistische kliniek van Bad Bentheim. De oldtimerfans hebben lang moeten wachten, want zoals zoveel andere evenementhoogtepunten in Bad Bentheim werd ook de oldtimermeeting 2020 en 2021 "vertraagd" door de coronapandemie.

We zijn des te blijer dat dit jaar het 30-jarig jubileum van de classic car meeting in de bijzondere ambiance van het Kurpark kan worden gevierd. Voor dit speciale evenement worden meer dan 200 voertuigen verwacht en hebben ook enkele zeer speciale "snoepjes" klaar voor alle deelnemers en gasten. Ook het Kurhaus en de biertuin bij de thermale baden kijken ernaar uit om bezoekers en deelnemers culinair te verwennen.

Hier kun je je inschrijven!

 

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.