Diele Niehaus

Grote boskerstmarkt met sfeervolle flair

Op 24 en 25 november en van 1 t/m 3 december begint het pre-kerstseizoen met de Boskerstmarkt bij de Diele Niehaus in Bad Bentheim/Sieringhoek. Net als in voorgaande jaren, zal de familie Niehaus er zeker in slagen om de verwachting op Kerstmis aan te wakkeren.

Meer dan 80 exposanten nodigen de bezoekers uit voor een ontspannen wandeling door de open schuren, het aangrenzende bos en de voormalige stallen van de voormalige boerderij. Talloze lichtjes zorgen voor een romantische sfeer.

Er worden bijna uitsluitend zelfgemaakte artikelen en specialiteiten met een regionale band aangeboden, zoals houtkunst, fijn papierwerk, zelfgenaaide en gebreide kleding, vuurschalen, glasblazen, adventskransen of handgemaakte zeepjes. Natuurlijk mogen de ingemaakte jam en heerlijke likeuren niet ontbreken.

Bezoekers kunnen live demonstraties bijwonen van traditionele ambachten zoals kleischilderen, wol spinnen en zilveren sieraden smeden.
Net als in voorgaande jaren worden specialiteiten uit de keuken van de boerderij geserveerd.

Op alle dagen van het evenement zal de kerstman de ogen van de kinderen doen oplichten wanneer hij en zijn kleine helpers gul kleine cadeautjes uitdelen.

De organisatie en realisatie van de Boskerstmarkt is een familieproject waarbij vier generaties betrokken zijn, van kleinkinderen tot overgrootmoeders. Het succes wordt mogelijk gemaakt door de steun van de plattelandsvrouwen van de Sieringhoek, talrijke helpers en vooral de omliggende buren.

Wegens de toegenomen verkeersdrukte zal de straat "Zur Brechte" op de openingsdagen alleen als eenrichtingsweg toegankelijk zijn vanuit de richting van wijkweg 10 (Im Sieringhoek). Er zullen voldoende parkeerplaatsen zijn.


Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar op www.Diele-Niehaus.de. Dagkaarten kunnen aan de kassa worden gekocht.

De openingstijden van de markt zijn:

Vrijdag  14:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 20:00 uur
Zondag 10:00 - 18:00 uur

 

 

 

Kerstmarkt Bad Bentheim - impressies van 2018

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.