Wintermagie in kasteel Bentheim

Wintermagie in kasteel Bentheim

Voor het tweede keer wordt in december een kerstmarkt in het kasteel gehouden, die in de adventsweekenden talrijke bezoekers van heinde en verre trekt.

Op donderdag 30 november 2023 gaan de kasteelpoorten open voor de eerste kerstmarkt op Burg Bentheim! Te midden van de historische muren bieden exposanten hun met liefde handgemaakte producten aan in gedecoreerde houten hutten.

De binnenplaats van het kasteel wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige, unieke omgeving. Verken de winters versierde omgeving, laat u betoveren door de geur van geroosterde amandelen en luister naar de mooiste kerstliederen.

Op alle dagen dat de kerstmarkt plaatsvindt, kunt u een buitengewoon programma verwachten met een kerstworkshop bakken en knutselen voor kinderen, fakkeltochten, schminken voor kinderen en achtergrondmuziek. Een agenda en meer informatie vindt u HIER!

Openingstijden:

30.11. t/m 03.12.2023
07.12. t/m 10.12.2023
14.12. t/m 17.12.2023

donderdag 15-20 uur
vrijdag 15-21 uur
zaterdag 11-21 uur
zondag 11-20 uur

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.