SahneMixx

15 juli 2023

Het beste van Udo Jürgens

Gepassioneerd, authentiek, met liefde voor detail, in uitstekende muzikale kwaliteit, 100% live gespeeld en erkend door het rolmodel zelf!

Al bijna twee decennia lang gaat SahneMixx de muzikale uitdaging aan om de mooiste liedjes van de bijzondere artiest Udo Jürgens te presenteren en zo zijn muzikale nalatenschap op de concertpodia te bewaren.

Met een inspirerende podiumshow en aanstekelijke spelvreugde neemt zanger Hubby Scherhag het publiek mee op een emotionele reis door de tijd - rechtstreeks terug naar de onvergelijkbare sfeer van Udo Jürgens' live-concerten! Van het perfecte orkestgeluid tot de witte vleugel en van de rode jasvoering tot de legendarische badjas, alles klopt hier tot in het kleinste detail.

En als het applaus na de toegiften voor de "badjasfinale" ... uiterlijk dan wordt SahneMixx een kippenvelervaring!
De band vertolkt de nummers van hun grote idool zo goed dat het publiek zich vanaf de eerste noot meegevoerd voelt naar een echt Udo-concert. Udo Jürgens heeft SahneMixx persoonlijk erkend en dit zowel tijdens verschillende bijeenkomsten als in de vorm van brieven en felicitaties tot uitdrukking gebracht.

Nog een bewijs van de uitstekende muzikale kwaliteit van de band: met SahneMixx verschijnen regelmatig metgezellen van Udo Jürgens op het podium. Bijvoorbeeld de uitzonderlijke muzikanten Rolf Mayer (bas) en Jörg Brohm (trompet) van de Pepe Lienhard Band en Udo's goede vriend Billy Todzo.

Kaartjes zijn vooraf verkrijgbaar bij de VVV of bij het kantoor van de Freilichtspiele!

Prijzen

Elk ticket - 35,00 EUR

Algemene informatie
Duur van de voorstelling: ca. 2,5 uur incl. 20 minuten pauze
Kassa opening 1 uur voor de show.

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.