Bad Bentheimer tuindagen

14 t/m 16 juni 2024

Opknappers, verbouwers, energiespaarders en vooral tuinliefhebbers ontmoeten op 14 t/m 16 juni 2024 professionele exposanten voor de 6e editie van de “Tuindagen”. Een zomerfestival met een breed scala aan hoogwaardige producten wacht de bezoekers van het kasteelpark Bad Bentheim. Onderwerpen die aan bod komen zijn tuininrichting en sfeer, fonteincreaties, bloemisterij, boomkwekerij, fonteinen, tuinmeubelen, grills, open haarden, schuttingen, tuinaanleg, handwerk, terracotta, zwembaden, hout in de tuin, natuursteen, tuingereedschap, glas kunst, interieurdesign, decoratie, huishoudelijke apparaten, wellness, tuinsfeer en nog veel meer - gewoon alles wat bij een "avonturentuin" hoort.

Hier kunnen bezoekers kennismaken met interessante producten en uitgebreid advies krijgen. Tuin- en plantenliefhebbers vinden hier tal van tips voor hun eigen tuinwereld in huis.

Voor bezoekers wordt een goederendepot ingericht. Hier heeft u de mogelijkheid om al uw aankopen in te leveren of ze gewoon door beursmedewerkers bij de exposant te laten ophalen. Aan het einde van de rondgang over de beurs kunnen de spullen dan weer worden opgehaald. Ook voor de kleine beursbezoekers zijn er interessante dingen te ontdekken. Op deze beurs is een grote verscheidenheid aan aanbiedingen gegarandeerd met als thema "alles wat met het huis te maken heeft". Plannen, informatie inwinnen en advies inwinnen – daarom is een bezoek aan de beurs ook de moeite waard voor bouwers die nog ver verwijderd zijn van het realiseren van hun droomhuis. Of het nu gaat om aanbieders van LED-licht of zonne- en fotovoltaïsche installaties, de bijbehorende financieringsmogelijkheden of installatie - bezoekers vinden specialistisch advies op de huis- en tuinbeurs in Bad Bentheim.


De "Gartentage 2024" worden dit jaar georganiseerd door het bedrijf "Wirtschaft Innovation Nordwest ".

 

Organisator: Wirtschaft Innovation Nordwest
Am Markt 2, 49835 Wietmarschen
Telefoon: 0049 5925 202030
www.win-nordwest.de

Openingstijden en toegang

De beurs is geopend op de volgende dagen:

 

vrijdag 14 juni 2024 van 12.00 uur tot 18.00 uur

zaterdag 15 juni 2024 van 10 uur tot 18uur

zondag 16 juni 2024 van 10 uur tot 18 uur

De toegangsprijs is 8,00 €.

Kinderen en jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang.

 

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.