Wandel door de buurt!

Wandel door de buurt!

23 t/m 25 september 2022

Je wilt eindelijk weer de grens over en iets beleven. Dan is dit weekend perfect voor jou. Want grenzen zijn hier geen probleem! Door de ligging van Bad Bentheim in het drielandenpunt van Nederland, Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen, is het zelfs gemakkelijk te voet over te steken.

 

"Bezoek aan buren"

23 september 2022

De eerste dag van dit grenzeloze weekend begint vroeg in de ochtend, maar niet direct te voet. Want allereerst is het heel relaxed met de trein richting Oldenzaal. Het typisch Hollandse dorpje net over de grens is het startpunt voor de eerste wandeling. De trein brengt u terug naar Bad Bentheim.

Start: 9:45 uur vanaf het treinstation Bad Bentheim,
Met de trein naar Oldenzaal – wandeling – terug met de trein naar Bad Bentheim

groepsticket: 5 wandelingen - 4 betalen

"Excursie naar Westfalen"

24 september 2022

Op de tweede dag van het grensoverschrijdende weekend rijd je met de auto naar Landhauscafé Gut Vennloh. Vanaf hier begint u door de dromerige vlakten van de Gildehauser Venen in de richting van de Dreiländersee. Het hoort bij Gronau in Noordrijn-Westfalen en je bent weer een grens overgestoken zonder het te beseffen. Aan het einde van de dag leidt het pad je terug naar Gut Vennloh en heb je de mogelijkheid om je in het café te laten verwennen met gebak en koffiespecialiteiten.

 

Start: 10:30 uur, parkeerplaats Schlosspark - bij het zandsteenmuseum, rijd in jouw eigen auto naar het Landhauscafé Gut Vennloh,
Lengte: ca. 15 km.

groepsticket: 5 wandelingen - 4 betalen

[Translate to Dutch:]

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.