Ferdinands - Burgcafé & Bistro

In een oogopslag

  • Bad Bentheim
  • Excursie Restaurant, Biertuin,…
  • Duits, regionaal,…
  • 05922 9043056

Hallo & Hoi bij Ferdinands

Het is leuk om u te verwelkomen op deze prachtige plek bij Ferdinands. Kasteel Bentheim is het grootste op een heuvel gelegen kasteel in het noordwesten van Duitsland en werd voor het eerst vermeld in 1050. Sindsdien heeft het kasteel in het centrum van Bad Bentheim een paar verhalen te vertellen. Met de verbouwing en renovatie van het voormalige "Café im Schloss" zijn wij sinds de opening in de zomer van 2021 een heel klein maar zeer trots onderdeel van deze lange geschiedenis. Of u nu geniet van het uitzicht op het kasteel en de provincie op ons zonneterras met tarte flambée & wijn, uw stuk huisgemaakte taart eet in het uitvoerig gerestaureerde café boven de boog of geniet van het uitzicht op de fantastisch mooie prinsessentuin met hamburgers & bier in het bijgebouw: Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.
Wij staan voor hoogwaardige, regionale en duurzame producten, verse bereiding, tevreden gasten, maar ook even tevreden en eerlijk betaald personeel. Geef ons een glimlach en wij geven u de onze.

HELLO & HOI
Annalena, Daniel & Team

Op de kaart

Ferdinands - Burgcafé & Bistro
Ferdinands - Burgcafé & Bistro
Schloßstraße
48455 Bad Bentheim
Deutschland

Tel.: 05922 9043056
E-mail:
Website: cafe-ferdinands.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.