Roompot. Ferienresort Bad Bentheim

In een oogopslag

Vakantiepark Bad Bentheim - Een bijzondere vakantiebestemming, direct aan de Duits-Nederlandse grens

Traditioneel en zeer veelzijdig - dat is waarschijnlijk de beste manier om Grafschaft Bentheim te beschrijven. Het heuvelachtige landschap met weelderige oude bomen, pittoreske dorpjes en het imposante kasteel Bentheim stralen zoveel geschiedenis uit, en deze sfeer is ook voelbaar in het park zelf. De traditionele villa's en het stijlvolle hoofdgebouw, omringd door eeuwenoude bomen, maken een bijzondere indruk zodra je aankomt. Natuurlijk wachten de modernste faciliteiten op je in je accommodatie en in het hele park. Naast gratis wifi, kinderanimatie en een restaurant, is er ook een openbaar zwemparadijs met buiten- en binnenzwembaden direct naast het park, waar je gratis toegang toe hebt.

De sfeer van de omgeving proef je optimaal door een wandeling te maken door het Bentheimer Woud, het beroemde kasteel Bentheim te bezoeken of te genieten van koffie met gebak in een van de schilderachtige traditionele lokale herbergen. Trouwens, een koel pilsje en een lekkere braadworst zijn ook niet te versmaden! Dagtochten naar de dierentuin van Nordhorn, de Isterberg en het mooie stadje Münster ronden uw vakantie af.

Op de kaart

Roompot
Gut Langen 3
48455 Bad Bentheim
Deutschland

Tel.: 0049-5922-8348490
Website: www.roompot.de/badbentheim

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.