Gaststätte Hesselink

In een oogopslag

  • Bad Bentheim
  • Restaurant/Gaststätte,…
  • Duits, overige, regionaal,…
  • 0049 5924 783156

Van harte welkom

U wilt uw vakantie doorbrengen op het platteland, bent op zakenreis of op zoek naar accommodatie in de buurt van uw dierbaren? Dan zijn Danijel en Franciska Lukanovic en hun team de juiste mensen voor jou. Ons restaurant met hotel ligt in Bad Bentheim-Gildehaus  niet ver van de Nederlandse grens op een landelijke locatie. Onze negen modern ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien en de meeste hebben een balkon

Natuurlijk verwennen we je ook graag met onze specialiteiten in het restaurant. Onze chef-koks halen hun voedsel uit de regio om regionale en seizoensgebonden gerechten te creëren voor maximaal genot. In de gezellige gastenkamer kun je genieten van het eten na een bewogen dag.

We stellen onze zaal graag ter beschikking voor feesten van allerlei aard en doen vrijblijvende menusuggesties. Maar je kunt niet alleen genieten van het eten in ons restaurant, we komen ook langs met onze heerlijke partyservice.

Op de kaart

Danijel und Franciska Lukanovic
Gaststätte Hesselink
Beckstr. 1
48455 Bad Bentheim
Deutschland

Tel.: 0049 5924 783156
E-mail:
Website: gaststaette-hesselink.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.