Rondvluchten boven het Emsland

In een oogopslag

Rundflüge übers Emsland

Het zweefvliegseizoen duurt slechts van april tot oktober. Aangezien de luchtsportvereniging Lingen echter ook over motorzweefvliegtuigen beschikt, kunnen het hele jaar door rondvluchten boven het Emsland worden aangeboden.
Gastvluchten in niet-gemotoriseerde vliegtuigen worden door de club aangeboden tussen april en oktober op zaterdagen vanaf ongeveer 12 uur en op zon- en feestdagen vanaf ongeveer 11 uur. Reserveren is niet mogelijk, aangezien de vluchtcapaciteit afhangt van het weer en de deelname van de vrijwillige leden.
Eveneens afhankelijk van het weer is de duur van de vlucht: in optimale omstandigheden kan een gastvlucht tot 15 minuten duren.
De gemotoriseerde zweefvliegtuigen zijn grotendeels onafhankelijk van thermiek, zodat de duur en de route van de vlucht vrij gekozen kunnen worden.
Het vliegveld ligt een paar kilometer ten zuidwesten van Lingen in Wietmarschen.

Op de kaart

Rondvluchten boven het Emsland
Lohner Flugplatzstraße 5
49835 Wietmarschen
Deutschland

Tel.: 05908 688
E-mail:
Website: www.lsvlingen.de

Contactpersoon

Herr Heinrich Schütte

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.