UCI cinema Nordhorn

In een oogopslag

Welkom bij de eerste UCI Luxe® in Duitsland.

Welkom bij de eerste UCI Luxe® in Duitsland. In onze 6 zalen komt elke filmliefhebber aan zijn trekken. Alle 506 zitplaatsen zijn elektrisch verstelbare ligstoelen. Beenruimte en luxe stoelen zijn in dit opzicht uniek.

Elke zaal beschikt over 3 D technologie en de iSens®-zaal met het innovatieve Dolby Atmos®-geluidssysteem – een buitengewone akoestische belevenis.

De ruime foyer en de toonbank zijn een deel van het Luxe® concept. Een moderne inrichting, gekozen producten en gemoedelijke zitjes nodigen uit om voor of na de film hier te verblijven. Grote beeldschermen tonen trailers en stemmen af op toekomstige bezoeken. Met Coca Cola Freestyle® kunt u uit meer dan 80 combinatiemogelijkheden uw lievelingsdrankje gewoon zelf kiezen. In de herfst volgt nog onze koffiehoek.

Onze bioscoop is volledig zonder drempels en heeft een sociale ruimte die is ontworpen voor minder-valide gasten.

Naast de locatie bevinden zich gratis parkeerplaatsen en fietsenstallingen.

Op de kaart

UCI cinema Nordhorn
Nino-Allee 7
48529 Nordhorn
Deutschland

Tel.: 05921-3080711
E-mail:
Website: www.uci-kinowelt.de/kinoinformation/nordhorn/81

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.